NOVINKY

 

LETNÍ AKCE

Od 18.6. do 31.8.2018 probíhá Letní akce - cena bowlingu po celý den je snížena na 120 Kč/hod. Dále je možno zakoupit nepřenosnou permanentku - na 30 dní za 500 Kč, na celou dobu trvání letní akce za 900 Kč. Pro držitele permanentek platí, že je možno ji využívat až 2 hodiny denně, rezervace drah je závazná, tj. případný rezervovaný a pak nevyužitý čas se platí. Podrobnější informace naleznete na nástěnce u bowlingových drah.

27.4.2018    Jako novinka další sezóny se chystá nová dlouhodobá soutěž – Pohár starosty MO Pardubice III. Předběžné informace jsou ZDE.

25.4.2018    Tak už bylo odehráno 32 kol ligových soutěží, mílovými kroky se blížíme k závěru. Bude to ovšem ještě hektické, protože v poslední době se nějak rozmohlo odkládání zápasů, takže celá 4 poslední kola nejsou dosud úplná. Tato malá kritika se týká především první a čtvrté ligy, ve druhé a ve třetí je nyní vše v pořádku.
Za Hadicemi jsou v první lize stále bodově srovnaní Burlaci a Dubiňáci, další týmy se ještě mohou přiblížit (Fousáči, Panteři). I Era ještě může zabojovat o setrvání mezi elitou, ale její situace je už složitá.
Druhá liga má své dva jasné lídry a kandidáty postupu - Žraloky a Tučňáky. Minimax a RVHP už nemohou reálně bojovat o lepší než třetí místo, Rafani trochu ztratili.
No Stress si nedělal vrásky ani z třetího týmu v pořadí třetí ligy a smetl Mývaly 12:0, na čele teď má dvacetibodový náskok na Mimoně. Fanda Team už se těší na roli štiky čtvrtoligového rybníku.
I ve čtvrté lize se zdá být situace jasně rozdaná, i když Beee Team teď na Moris ztratil dva body. Zdepepe a Jokeři už soupeří spíš jen o bronz. Šmoulíci už asi jen doufají, že překonají stobodovou hranici.
Hráčem (nedohraného) kola je zatím Pavel Dašek (Baráčníci) s 213 body.
Ještě informace k závěrečnému večírku - bude se konat v pátek 25.5.2018, zřejmě od 19:00.

18.4.2018    Při pohledu na počet odehraných a neodehraných zápasů po jedenatřicátém kole se zdá, že herní morálka trochu upadá, celkem už nám chybí šest utkání, takže výsledkové tabulky berte spíše jako orientační.
Hadicím už schází jen velmi málo k jistotě obhajoby titulu v první lize, Dubiňáci totiž ztratili další body a dokonce před sebe o skóre pustili Burlaky. V nadějné pozici ještě vzadu číhají Panteři, kterým chybí odehrát dva zápasy s mužstvy ze suterénu tabulky.
Tučňáci i Žraloci neponechali nic náhodě a dále utíkají soupeřům z druhé ligy, Minimax po těžké porážce od RVHP zůstává třetí už jen těsně.
Mimoni se ocitli na čele třetí ligy zřejmě jen dočasně, od No Stress se očekává, že odložený zápas s nulou neprohrají. Mývalové si výhrou upevnili třetí místo.
Beee Team, Moris a Zdepepe si udržují jasné odstupy na jednotlivých příčkách stupňů vítězů čtvrté ligy. I tady je ale před námi hodně dohrávek a pořadí to může poznamenat.
V celém kole se nikomu doposud nepodařilo hodit méně než sto bodů, přes dvojnásobek se dostalo šest hráčů, tentokrát nejvíce měl Dušan Růžička (Hadice) s 242 body.

11.4.2018    Bylo odehráno třicáté kolo, i když ne zcela úplné, dva zápasy jsou odložené. Dvoustovek bylo tentokráte jen šest, nához kola prozatím drží Rostislav Jakubík (Burlaci) s 214 body.
První s druhým se tentokrát utkali v první lize, Dubiňáci zřejmě hodlají nastartovat mohutnou stíhací jízdu, tentokrát stáhli z náskoku Hadic čtyři body. Na třetí místo (o skóre) poskočili Burlaci, Fousáči se stejným bodovým ziskem zůstávají čtvrtí.
Všechny tři týmy z popředí druhé ligy si bez problémů poradily se svými soupeři, na čele tabulky tedy žádná změna. Podobně i ve třetí lize si No Stress a Mimoni nadále navyšují náskok před zbytkem startovního pole, Fanda Team se pomalu chystá na přesun do ligy čtvrté. Tam si za svým jde Beee Team, Moris přes zaváhání zůstává jasně druhý.

4.4.2018      Ani po dvacátém devátém kole se pořadí na čelných místech tabulek příliš nemění. První ligu si hlídají Hadice, premiérově na třetí místo poskočili Fousáči, i když boj o bednu bude ještě napínavý. Ovlivnit ho může třeba už dohrávka mezi Erou a Pantery.
Tučňáci a Žraloci se navzájem nahánějí ve druhé lize, Rafani se (zatím úspěšně) poměřují s Minimaxem v souboji o třetí místo. I když Baráčníci dokázali porazit lídra, zůstávají nadále poslední.
No Stress a Mimoni si stále udržují pohodlný náskok s možnou jízdenkou do druhé ligy, o třetí pozici v přímém souboji bojovali Mývalové s Maruškou. Po výhře mají teď Mývalové čtrnáctibodový náskok.
I čtvrtá liga má své dva favority, i když s postupem o ligu výš to už tak jasné není (viz pravidla). Na třetí místo nyní mohou reálně pomýšlet další čtyři týmy.Šmoulíci se ani přes veškerou snahu zřejmě nevyhnou zápisu na putovní ceduli.
Navzdory dvěma neodehraným utkáním se podařilo dosáhnout celkem nadprůměrného počtu dvanácti dvoustovek, nejlepší byl Miroslav Beran (Lachtani) s 234 body.

28.3.2018    V dvacátém osmém kole se podařilo jen šestkrát překročit hranici 200 bodů (vše v první lize), nejlépe si vedl Radek Srazil (Burlaci) s 220 body.
Hadice poprvé v sezóně dokázaly porazit Bumerang, na druhé místo první ligy tak mohli proklouznout Dubiňáci. Bowlaři se nechtějí smířit s posledním místem a jsou již těsně za Erou.
Tučňáci i Žraloci ve druhé lize brali po deseti bodech, jejich náskok na čele se tak opět drobně vylepšil. Na třetí místo poskočil Minimax, když Rafanům se tentokrát příliš nedařilo.
Ve třetí lize došlo k přímému souboji o čelo mezi Mimoni a No Stress a po poměrně jasném průběhu se No Stress opět dostali do vedení. 
Beee Team překvapivě neuhrál ani bod proti Zdepepe, druhý Moris se mu tedy i přes porážku mírně přiblížil. Zdepepe je nyní třetí, ale Jokery ještě čeká dohrávka odloženého zápasu. Po delší době slaví výhru beznadějně poslední Šmoulíci.

21.3.2018    Informace k blížícímu se půlmaratónu týmů: začíná se hrát 31.3. v 10:00, tj. v 9:45 budou na místě minimálně dva zástupci každého týmu. Startovné je 4000 Kč na tým. Probíhají paralelně dvě soutěže - celkový nához týmu a celkový rozdíl proti aktuálnímu průměru každého jednotlivého hráče. Ohodnocen bude i nejlepší nához turnaje.
Vysvětlení druhé soutěže: každý hráč hraje i proti svému aktuálnímu průměru z ligy, tj. po 28. kole. Výsledné rozdíly (kladné nebo záporné) se přičítají celému týmu, vítězí tým s nejvyšším pozitivním (případně nejnižším negativním) celkovým rozdílem.

                    Sedmadvacátým kolem se završila třetí čtvrtina ligových soutěží. Jen krátká rekapitulace - Hadice zaokrouhlily svůj náskok na čele první ligy na čtyřicet bodů, Tučňáci vedení nezadržitelnou Ivanou Brabcovou si v pohodě hlídají vedení ve druhé lize, stíhat se je snaží už asi jen Žraloci.. Ve třetí a čtvrté lize jsou, zdá se, vždy už jen dva vážní kandidáti titulu, bojovat spolu nadále budou Mimoni a No Stress, resp. Beee Team a Moris.
Výkonem kola je 225 bodů Petra Čapka (Bastardi).

14.3.2018    Odehrálo se téměř kompletní dvacáté šesté kolo, k dispozici je obligátní sada výsledků. Dosavadním devíti dvoustovkám vévodí výkon Vojty Tótha (Hadice) s 224 body. Ten se také opět posunul na čelo tabulky průměrných výkonů. V poslední době se také daří Ivaně Brabcové (Tučňáci), která z posledních šesti her pětkrát překonala magickou hranici 200 bodů a posunula se už na druhé místo celkově v soutěži Bowrák.
Poté, co Bumerang i Dubiňáci utrpěli porážky, se opět trochu zvýšil náskok Hadic na čele první ligy. Do pořadí na bedně ještě určitě budou chtít zasáhnout Panteři, Burlaci i Fousáči.
Souboj prvního s druhým viděla druhá liga, Tučňáci nedali Žralokům moc šancí a vytvořili si už jedenáctibodový polštář. Jen z povzdálí tento souboj sledují Rafani a Minimax na třetím, resp. čtvrtém místě. Baráčníci naznačili, že boj o záchranu by nemusel být marný.
Mimoni a No Stress se srovnali bodově na začátku tabulky třetí ligy, v průměrných výkonech týmů je dělí přesně jeden bod (stejná kuriózní situace je i mezi Tučňáky a Žraloky ve druhé lize). Pak je poměrně velká díra, na jejímž konci jsou Mývalové a Maruška.
I ve čtvrté lize se utkaly dva nejvýše postavené týmy, Moris sice přehrál Beee Team, ale stačilo to jen na zkorigování vzájemného odstupu. Bojovali i třetí se čtvrtým, Jokeři si upevnili své třetí místo před BSB.

10.3.2018    Narychlo zpracované jsou výsledky dvacátého pátého kola. Ze sedmi dosažených dvoustovek vyčnívá výkon Jiřího Koubka (Rafani) s 233 body. Další komentáře přidám až po dokončení příštího kola.

28.2.2018    I dvacáté čtvrté kolo je kompletně odehráno, takže se opět můžeme podívat do celkových výsledků. Jedenáct dosažených dvoustovek je nadprůměrný počin, a to se ještě Handicap32 o další ani nepokusil a prohrál kontumačně. Dlouho to vypadalo na nához kola v podání Ivany Brabcové s 233 body, ale překonat ji nakonec dokázal Jiří Koblížek (Fousáči), a to o tři body.
V první lize došlo na změnu na druhém místě, kde Bumerang vystřídali Dubiňáci. Panteři se trochu přiblížili stupňům vítězů.
Druhá liga zaznamenala změnu na třetí pozici, kde Rafany vystřídal Minimax. Tučňáci i Žraloci jsou pohodlně vpředu. V souboji dvou posledních týmů byla jasně lepší Metaxa, Baráčníci už zřejmě vyhlížejí návrat do třetí ligy.
Tam jsou zatím dva jasní kandidáti postupu, třetí Maruška už ztrácí přes třicet bodů. Žádná změna není na čele čtvrté ligy - a vlastně ani na konci, Šmoulíci jsou jasní adepti zápisu na desku Černého Petra.
Předem se omlouvám, že příští týden nejspíš nebudou zpracované výsledky, protože odjíždím na dovolenou. Přesto věřím, že stránkám www.bowlingdubina.cz zachováte přízeň :-)

22.2.2018    Opět je tu jeden z výjimečných týdnů - po 23. kole je totiž odehráno vše plánované včetně dohrávek. Pohled do ligových tabulek je tedy nyní vypovídající.
V první lize je na čele opět jasněji, Hadice už mají náskok 28 bodů. Po ztrátě Bumerangu se na dosah druhému místu přiblížili Dubiňáci. Mnohem těsnější souboj je o špici druhé ligy, mezi Tučňáky a Žraloky jsou jen tři body. Stejný rozdíl je pak mezi Rafany a Minimaxem v boji o třetí místo.
Zdá se, že ze třetí ligy jasně míří za postupem No Stress a Mimoni, třetí Mývalové již hodně ztrácejí, spíš budou mít starosti s dotírající Maruškou. Situace ve čtvrté lize je ustálená, v čele stále trojice týmů - Beee Team, Moris a Jokeři.
Ze šesti dosažených dvoustovek vyčnívá výkon ve formě hrající Ivy Češkové (Lachtani) - tentokrát z toho bylo 231 bodů a další nához kola.

16.2.2018    Po výsledkové stagnaci v minulém kole se v nynějším dvaadvacátém trochu připomněla první liga se čtyřmi výkony nad 200 bodů. Přesto nához kola vzešel z ligy čtvrté, Zdeněk Straka (Zdepepe) dosáhl 215 bodů. Naštěstí se podařilo dohrát i několik odložených utkání, takže teď mají první, druhá a čtvrtá liga za sebou kompletní program, ve třetí stále dva zápasy chybí.
Hadice, Bumerang i Dubiňáci tentokrát jasně vyhráli, takže na čele první ligy nedošlo k žádné změně. To v druhé lize je situace odlišná - Žraloci po další prohře museli své dlouhotrvající vedení přenechat Tučňákům. Měnil se i držitel třetí pozice, na ni se vrátil Minimax, těsně před Rafany.
Černý den prožili Mimoni, kteří vysoko podlehli MP Bowlingu, do čela třetí ligy se tak vrací No Stress. Mývalové se díky výhře ve vzájemném souboji už bodově dotáhli na třetí Marušku.
Beee Team a Moris nadále unikají svým pronásledovatelům ze čtvrté ligy, Jokeři jsou třetí před BSB už jen těsně. Daleko nejsou ani Zdepepe a Handicap32.

8.2.2018      Z výsledků jedenadvacátého kola je patrné, že tentokrát se první lize příliš nedařilo, situaci musela zachraňovat ta druhá a třetí, zde se totiž urodilo všech šest dvoustovek. Rozhodně nejspokojenější musel být Jiří Brabec (Tučňáci), který výkonem 247 bodů překonal dosavadní nához sezóny.
V první lize je na čele vše při starém, Hadice si drží náskok před Bumerangem, další nezanedbatelný odstup mají třetí Dubiňáci. Panterům už překvapivě dýchají na záda Fousáči.
Žraloci i Tučňáci si nadále drží svoje pozice ve druhé lize, o třetí místo si to rozdali Minimax s Rafany. Druzí jmenovaní byli úspěšnější, těsně se protáhli na třetí příčku. Metaxa i Baráčníci svorně prohráli a dále dělají napínavým souboj o předposlední místo.
Mimoni se ve třetí lize hned na úvod své éry dominance utkali s těžkým vyzyvatelem - No Stresss na ně bylo těžké sousto, prohráli 4:8 a dovolili svým pronásledovatelům přiblížit se v tabulce na dva body. Třetí místo drží Maruška, ale čtvrtí Mývalové ztrácejí jen šest bodů a mají zápas s posledním Fanda Teamem k dobru.
Souboj mezi Beee Teamem a Morisem se trochu přiostřuje, rozdíl je už jen tříbodový. S velkým odstupem situaci ve čtvrté lize sleduje třetí BSB. Big Bang dokázal vyhrát nad Jokery a odsoudil tak Šmoulíky k jasně poslednímu místu.

1.2.2018      Ve výsledcích dvacátého kola se nám to i navzdory jednomu neodehranému zápasu opět pěkně žlutí, jedenáct výkonů nad 200 bodů je slušné číslo. Tentokrát patří nához kola zaslouženě Ivě Češkové (Lachtani) za 233 bodů. Z odložených zápasů se konečně podařilo dohrát vše alespoň v první a druhé lize, ve třetí i čtvrté nadále zbývají resty.
A jak vypadají nyní tabulky? Nejjasnější vedení nyní drží Hadice v první lize se svým šestnáctibodovým náskokem na Bumerang, o dalších devět bodů zpět jsou Dubiňáci. Era i Bowlaři z opačného pólu nyní zabrali a přiblížili se osmým Burlakům.
Dvěma dvoustovkami Minimax rozstřílel Žraloky, ti tak mají náskok na druhé Tučňáky už jen sedmibodový. Boj o třetí místo s Minimaxem nevzdávají Rafani, scházejí jim stále jen tři body. Apuk se desetibodovou výhrou trochu odpoutal z ohrožených vod.
Po dlouhé vládě No Stress ve třetí lize tu máme nového krále - jsou to Mimoni, kteří si navíc hned udělali šestibodový náskok. S velkým odstupem se pak bojuje o třetí místo, mezi čtyřmi rivaly je na tom momentálně nejlépe Maruška. Fanda Team má sice dva zápasy k dobru, ale na velký posun v tabulce to ani tak nevypadá.
Beee Team i Moris ve čtvrté lize vyhráli, takže nadále drží první dvě příčky, Zdepepe a BSB si shodně připsali po čtyřech bodech. Dá se ale předpokládat, že po dohrávce posledního odloženého utkání Zdepepe může klesnout až na páté místo. Poté, co Big Bang bodoval v utkání se Zdepepe, se zdá, že Šmoulíci jasně míří za zápisem na tabuli Černého Petra.

25.1.2018    Tak to vypadá, že problémy s dostupností bowlingových stránek jsou zažehnány, takže se opět můžete pokochat svými výkony, čerstvě z devatenáctého kola. Bylo poměrně úspěšné, vezmeme-li v potaz dvanáct výkonů nad 200 bodů. Již počtvrté v této sezóně byl nejlepší Jiří Dvořák (Žraloci) s 231 bodem a zaslouženě se tak ujal vedení v obou individuálních soutěžích.
První liga viděla souboj prvního s druhým, Bumerangu však ani výhra nad Hadicemi k posunu v tabulce nepomohla. Třetí Dubiňáci si osmibodovou výhrou nad Erou bezpečně pohlídali náskok na Pantery.
Žraloci dokázali opět o jeden bod navýšit náskok na čele druhé ligy, Tučňáci drží druhé místo. O to třetí si to rozdali Milbar s Minimaxem, nyní je dělí při bodové shodě pouze skóre.
Při pohledu na výsledky třetí ligy by se mohlo zdát, že No Stress má dostatečný náskok, ale Mimoni jsou pozadu jen o dvanáct bodů a mají zápas k dobru. Na třetí místo se posunuli Mývalové na úkor Marušky.
Velice těsná je situace ve čtvrté lize, kde první Beee Team dělí od druhých Moris jen pět bodů, o dalších pět zpět jsou dva uchazeči o třetí místo - momentálně je Zdepepe lepší, ale BSB také chybí jedna dohrávka.

23.1.2018    Výsledky 18. kola jen dodatečně a ve zkratce: podařilo se odehrát všechny plánované zápasy, padlo i pěkných deset dvoustovek. Výjimečně se dařilo Rosťovi Jakubíkovi (Burlaci), který k náhozu kola (242 bodů) přidal v další hře 224. Burlaci také celý den drželi týmový nához sezóny výkonem 807 bodů, než je překonaly Hadice s 836 body.
Z týmů, vedoucích jednotlivé soutěže, se tentokrát nepodařilo vyhrát pouze Beee Teamu ve čtvrté lize.

22.1.2018    Po problémech s nefunkčností původních stránek bylo zprovozněno alespoň náhradní řešení na adrese bowling.borec.cz .

11.1.2018    Sedmnácté kolo - i když ne kompletní - bylo zřejmě rekordní co do počtu dvoustovkových výkonů, urodilo se jich hned jedenáct. Kupodivu dva nejlepší výkony vzešly tentokrát ze čtvrté ligy, náhozem kola se tentokrát pyšní Filip Kamenický (Beee Team) s 233 body. 
Po dlouhé době se mění čelo první ligy. Protože Bumerang podlehl Eře a Hadice si poradily s Bastardy, mají nyní Hadice náskok sedmi bodů. Za druhým Bumerangem jsou třetí Dubiňáci s jedenáctibodovou ztrátou, poslední zřejmě zůstane Era.
Druhá liga jako jediná má odehrané všechny zápasy. Vedou stále Žraloci, kteří v utkání prvního s druhým předčili Tučňáky. Třetímu Milbaru se mírně přiblížil Minimax. Baráčníkům na posun z poslední pozice jedno kolo nebude stačit.
I proto, že Mimoňům stále jeden zápas chybí, ztrácejí na vedoucí No Stress poměrně úctyhodný počet bodů. Do boje o třetí místo kromě Mývalů a Marušky může zasáhnout ještě Novacom.
Stále největším počtem získaných bodů se pyšní čtvrtiligový Beee Team. Následují je Moris a BSB, ani Jokeři nemají velkou ztrátu. Big Bang se - zdá se - odpoutává od posledních Šmoulíků.

7.1.2018      Snad už se povedlo dostat do správné podoby tabulky osobních rekordů, takže kdo se chce pokochat svým pátým nebo šestým místem, má opět možnost J

20.12.2017  Poslední předvánoční kolo mělo pořadové číslo šestnáct. Výsledky sice ani zdaleka nejsou kompletní, přesto se už nyní podařilo desetkrát překonat hranici 200 bodů - s 234 body je na tom prozatím nejlíp Tomáš Rulík (Minimax).
V první lize Bumerang a Hadice svorně utíkají svým pronásledovatelům. Bastardi, kteří se čerstvě dostali na třetí místo, ztrácejí na čelo už sedmnáct bodů. Týmu Era z posledního místa prozatím nepomůže ani jejich odložený zápas s Bowlaři.
Tučňáci si v druhé lize dovolili další ztrátu na vedoucí Žraloky, rozdíl je nyní desetibodový. Pokračuje tuhý boj o třetí místo, na které se nyní prodral Milbar. 
No Stress udržuje první místo ve třetí lize, ovšem vzhledem ke dvěma neodehraným zápasům je obtížné cokoli soudit. Snad jen to, že druzí zůstanou Mimoni třetí Maruška a čtvrtí (pravděpodobně) Novacom ;-) Ani o posledním místě Fanda Teamu nemůže být pochyb.
Jedno nedohrané utkání ve čtvrté lize nemůže nic změnit na pořadí na "bedně" - aktuálně jsou zde Beee Team, BSB a Moris. Big Bang opět poodskočil posledním Šmoulíkům.
V rozpisu utkání přibyla další čtyři kola po Novém roce.
Všem hráčům přeji hezké a klidné Vánoce a ať to padá i v příštím roce!

14.12.2017  V patnáctém kole se výkonově docela dařilo, první a druhá liga se zasloužily o rekordních deset dvoustovkových zápisů. Nával je i na pozici nejlepšího výkonu kola - s 224 body se o ni dělí Ladislav Šembera (Hadice) s Jiřím Dvořákem (Žraloci).
Po famózním startu sezóny Bumerangu možná trochu dochází dech, po porážce od Burlaků má na čele první ligy už jen tříbodový náskok. Blízko jsou druhé Hadice, o třetí místo se přetahují Dubiňáci s Bastardy, další pozice mají už větší odstup. Era si s Fousáči opět prohodila poslední příčku.
Žraloci a Tučňáci se coby první dva týmy druhé ligy možná nechaly uchlácholit svým náskokem na ostatní a v tomto kole svorně prohráli 2:10. O třetí místo si to ve vzájemném souboji rozdali A Team a Milbar - A Team po výhře dokázal své soupeře o bod přeskočit.
Třetí liga viděla výhry prvních dvou týmů, No Stress a Mimoni si tak dál spolehlivě drží své pozice. Na třetí místo se posunul Novacom, těsně čtvrtá je Maruška. Fanda Team i přes své statečné vzdorování lídrovi soutěže zůstává poslední.
Překvapivý výsledek se zrodil ve čtvrté lize - Big Bang, který dosud těsně uniká Černému Petrovi, si poradil s dosud suverénním Beee Teamem. Jejich tabulkové umístění se však tímto nemění, těsnější souboj je o druhou příčku, nadále jej svádí BSB a Moris. Do kompletnosti tabulky zbývá dnešní dohrávka mezi Handicap32 a Šmoulíky.

7.12.2017    Ani čtrnácté kolo nebylo na dvoustovky úplně chudé, celkem jich bylo sedm, a nejlepší byl tentokrát Petr Vávra (Burlaci) s 224 body. Navíc se podařilo dohrát vše potřebné a tak zase po čase máme tabulky kompletní. Třetí a čtvrtá liga uzavřela druhé kolo vzájemných soubojů, jsme tudíž ve dvou pětinách soutěží.
A jak tedy vypadá situace v tabulkách jednotlivých lig?
Bumerang, Hadice a Dubiňáci obsazují virtuální stupně vítězů v první lize, za čtvrtého místa ale dotírají Bastardi. Těsný je i boj na chvostu - Eru a Fousáče dělí jen dva body.
Žraloci a Tučňáci vedou druhou ligu, na třetí Milbar se dotahuje A Team. Baráčníci budou muset zabrat, aby se odpíchli z desátého místa.
I ve třetí lize mají dva týmy přes sto bodů, konkrétně jsou to No Stress a Mimoni. Třetí Maruška už má trochu odstup, zatím jasně poslední zůstává Fanda Team.
Odlišná situace je ve čtvrté lize, tam jasně vládne Beee Team, přetahovaná začíná až u druhého místa, o které se perou BSB a Moris. Zřejmě dramatický bude i boj o Černého Petra, mezi Big Bang a Šmoulíky je jen malý rozestup.

30.11.2017  I bez jednoho chybějícího zápasu se ve třináctém kole urodilo hned devět dvoustovek, nejlepším výkonem se tentokrát prezentoval Zdeněk Bareš (Milbar) s 240 body (včetně hendikepu).
Bumerang a Hadice potvrdili svou pozici v rámci první ligy, na třetí místo se prodrali Dubiňáci, naopak na chvost propadla Era.
Žraloci i Tučňáci ve druhé lize trochu polevili a nechali mírně se přiblížit třetí Milbar. Rafani porazili první tým tabulky a opět trochu odskočili posledním Baráčníkům.
Źádné výrazné změny nejsou vidět při pohledu na tabulku třetí ligy - čelo i konec zůstávají ve stejném obsazení, o středu to pak platí také.
Beee Team po zisku dalších deseti bodů má nyní nejvyšší bodový zisk napříč ligami. Jejich náskok na druhé Zdepepe začíná být poměrně značný. Big Bang a Šmoulíci již mají srovnaný počet odehraných utkání, o dva body uniká poslední pozici Big Bang.

23.11.2017  Výsledky dvanáctého kola jsou bohužel značně prořídlé, ještě budeme čekat na dohrání tří zbývajících utkání. Z dosavadních zápasů se zrodily jen čtyři dvoustovky (nejlepší je zatím "Žralok" Jirka Dvořák s 213 body), ale to můžou změnit asi především dvě zbývající prvoligová střetnutí.
I bez dvanáctého zápasu vede první ligu stále Bumerang, po dohrávkách se na druhé místo dostaly Hadice. Panteři jsou třetí jen zatím, ohrozit je můžou ještě Bastardi. Era se po výhře nad Fousáči dostala z posledního místa.
Žraloci jako první tým vůbec dosáhli v tabulce hranice 100 bodů a vedou tak druhou ligu, ovšem těsně následováni Tučňáky. Třetí Milbar má už větší odstup, ale současně i náskok na čtvrtý A Team. Zabrali Rafani a poslali tak na chvost tabulky Baráčníky.
No Stress a Mimoni coby vedoucí týmy třetí ligy svorně prohráli a třetí Maruška se tak mohla bodově přiblížit. Fanda Team přes nadějné výsledky v posledních kolech tentokrát podlehl jasně MP Bowlingu a zůstává osmý.
Čtvrtou ligu vede s přehledem Beee Team, na dalších místech je poměrně těsno, bojují zde Moris, Jokeři, Zdepepe a BSB. Poslední je zatím Big Bang, ale jen těsně a se zápasem k dobru.

19.11.2017  Omlouvám se za časové zpoždění zpracování výsledků jedenáctého kola, způsobené pracovní vytížeností a pak také prodlouženým víkendem. :-)  Tak alespoň narychlo vystavuji to, co vypadlo z výpočetního centra, příští kolo už by mělo být zpracováno v běžném termínu.

10.11.2017  Desáté kolo se podařilo kompletně odehrát v naplánovaných termínech. Co se dvoustovek týče, bylo trochu chudší (4), ale kupodivu se neslo v dámské nadvládě. O nejlepší výkon se tentokrát zasloužila Iva Češková (Lachtani) s 219 body.
Tentokrát prakticky nedošlo k významným přesunům v popředí tabulek jednotlivých lig, takže téměř není co komentovat J

2.11.2017    Odehrané deváté kolo zároveň znamená hranici první čtvrtiny ligových soutěží. Sedmkrát se podařilo překonat dvoustovku, nejlepší výkon kola drží Michal Plodík (Metaxa) s 215 body.
K překvapení došlo v první lize, kde dosud suverénní Bumerang podlehl Fousáčům, přesto nadále zůstává v čele tabulky. Nečekané bylo i hladké vítězství Dubiňáků nad Pantery, znamenající také postup na druhou pozici. Do správné podoby tabulky zde ale mohou zasáhnout výsledky dvou odložených utkání.
Ve druhé lize se přetahují především Žraloci s Tučňáky, třetí místo drží s malým odstupem Milbar. Zajímavostí může být to, že Žraloci mají nyní vyšší průměrný nához než Bumerang coby lídr první ligy.
No Stress tentokrát trochu zahazardoval se svou pověstí a nechal se porazit MP Bowlingem, jeho náskok na čele třetí ligy se tak ztenčil na čtyři body. Dotáhli se především Mimoni, třetí Maruška ještě pořád na čelo ztrácí víc.
Vedoucí týmy všech lig se svým bodovým ziskem vměstnali do pouhých dvou bodů – to potvrzuje i Beee Team se 74 body. Ve čtvrté lize se je snaží stíhat nováček Moris, kolo moc nevyšlo třetím Jokerům. Bitva o Černého Petra soutěže zuří hlavně mezi Big Bang a Šmoulíky.

25.10.2017  Ke kompletnímu odehrání 8. kola zbývá dohrát dva odložené zápasy. Jeden v první lize, které nadále vévodí Bumerang a ostatní týmy se jen snaží přiblížit, druhý pak ve třetí lize, kterou obdobným způsobem vede No Stress. Rozhodně napjatější jsou boje o čelo v druhé a čtvrté lize, tam jsou nyní v popředí Žraloci a Beee Team.
Při šesti dosažených dvoustovkách byl nejlepší David Morávek (A Team) s 224 body.

19.10.2017  Po odehrání sedmého kola má za sebou třetí a čtvrtá liga úvodní vzájemné zápasy. Kolo bylo dvoustovkově nadprůměrné, doposud se tuto hranici podařilo překonat osmi hráčům – nejlepší výkon drží Josef Suk (Minimax) s 221 body.
Bumerang nadále drží velký náskok na čele první ligy, i druhá a třetí liga má stále stejné vedoucí týmy, tedy Tučňáky a No Stress. Jen ve čtvrté lize se pořadí na čele měnilo (nyní Beee Team), ale Jokeři budou mít ještě šanci se na první místo vrátit po dohrávce odloženého zápasu.

12.10.2017  Po šestém kole došlo k pamětihodné události - jsou odehrána všechna plánovaná utkání. Tuto situaci popravdě už několik let nepamatujeme. Tabulky konečně mají tu správnou vypovídací hodnotu, i když jsme stále na začátku sezóny a vše může být ještě jinak.
První lize nadále vévodí Bumerang, který i na podprůměrný výkon bral deset bodů. Další týmy až po osmé Lachtany mají minimální odstupy, lehce ztrácejí Fousáči a Era.
Podobný týmový průměr jako Bumerang mají v druhé lize Tučňáci a i jim to stačí na průběžné vedení. V tomto případě zaslouženě, nikdo jiný takové výkony nemá. Žraloci a Metaxa jsou nicméně na dostřel, ztrácejí Baráčníci a Rafani.
No Stress nezaváhal ani v šestém kole (tentokrát to odnesl Novacom) a s přehledem vládne třetí lize. Druzí Mimoni mají už teď patnáct bodů ztráty, další týmy jsou na tom ještě hůř. o poslední místo se zatím perou Mývalové a Fanda Team.
Jokeři 48, tři další týmy 44 - taková je situace na čele čtvrté ligy. Zaostávají Šmoulíci, kteří zatím mají týmový průměr o padesát bodů horší než předposlední Big Bang.
Třem dvoustovkám tohoto kola jasně vládne Ivana Brabcová (Tučňáci) s 231 body.

5.10.2017    Páté kolo bylo po delší době odehráno kompletní, z předchozích kol zbývá dohrát už jen jeden zápas. Trochu lépe se tak čtou výsledné tabulky, které mnohdy naznačují favority.
V první lize je stále s náskokem v čele Bumerang, ostatní týmy se zatím vzpamatovávají z jejich razantního nástupu. Střed tabulky je velmi vyrovnaný, mírně zaostává jen Era.
Mnohem těsnější je boj o čelo ve druhé lize.Tučňáci mají k dobru jen dva body, minimálně další tři týmy na ně dotírají.
Nejsuverénnější začátek sezóny ovšem předvádí No Stress, coby nováček třetí ligy. I poměrně úspěšní Mimoni se jim dívají na záda s jedenáctibodovým odstupem. O předposlední příčku se perou Fanda Team a Mývalové.
Čtvrtá liga slibuje drama, z osmi týmů jich pět bojuje o přední příčky, další tři mají zatím malou ztrátu, prozatím jsou na tom nejlépe Jokeři.
Toto kolo bylo poměrně chudé na vyšší výkony, ze dvou dosažených dvoustovek byla lepší ta od Jirky Dvořáka (Žraloci) - 212 bodů.

30.9.2017    S malým zpožděním, způsobeným časovým zaneprázdněním, nabízím výsledky 4. kola
Výsledky jsou tvořeny v provizorních podmínkách, proto dnes bez dalších komentářů.
Díky za pochopení.

20.9.2017    Z programu třetího kola se odehrálo vše mimo dvou utkání, čerstvé výsledky i stavy najdete na obvyklých místech.
Dubiňáci i přes prohru jasně vedou první ligu, zbývají zde ovšem odehrát ještě dva zápasy. Druhá a třetí liga jsou zatím vzorné, druhou vede Milbar s náskokem čtyř bodů, třetí ligu pak No Stress, těsně následován Maruškou. Ve čtvrté lize se zatím nejvíc dařilo týmu BSB.
Náhozem třetího kola je prozatím 232 bodů - Dušan Růžička (Hadice).
K dispozici je také nový rozpis zápasů až do osmého kola.

13.9.2017    Proběhlo (téměř celé) 2. kolo a na světě jsou další výsledky. Dubiňáci jako jediní zůstávají s plným bodovým ziskem a zaslouženě vedou první ligu. Na čele druhé ligy je překvapivě nováček Apuk, který má zároveň nejlepší týmový průměr. Také No Stress se rychle rozkoukal ve třetí lize a ziskem 23 bodů se usadil na čele. Čtvrtou ligu pak vedou Jokeři, ale náskok je minimální.
Urodily se (zatím) pouze tři dvoustovky, ale 245 bodů Petra Žváčka má naději na delší setrvání na pozici nejlepšího výkonu sezóny.

6.9.2017      Další pokračování ligových soutěží na Dubině právě začalo - 1. kolo přineslo několik zajímavých výsledků. Na závěry je ale opravdu příliš brzy, proto tentokrát nabízím jen výsledkový servis. Dosavadním nejlepším výkonem je 216 bodů Petra Čapka (Bastardi).

28.8.2017    V rozpisu zápasů úvodních čtyř kol byly provedeny drobné opravy, prosím, stáhněte si aktuální verzi.

16.8.2017    Byl zveřejněn zveřejněn rozpis úvodních kol ligových soutěží pro sezónu 2017/2018. První a druhá liga budou mít po deseti účastnících, třetí a čtvrtá po osmi. Hraje se tak 4x (resp. 5x) každý s každým, tj. 36 (resp. 35) hracích kol. Podrobnosti najdete v pravidlech.